Kundtjänst »

Live help »

0100 87900 (lna/msa)

Stäng

Hej,

Du har använt samma lösenord i över 180 dagar. Vi rekommenderar att du byter ditt lösenord.

Byt lösenord

Du är här: För spelaren » Kundtjänst » Frågor och svar » Pokerspel

Vanliga frågor om poker

Vilka storleks pokerspel erbjuder RAY?

I poker är den minsta spelnivån 0.01 € / 0.02 €  och den största 10 € / 20 €.

Vilka pokerspel erbjuder RAY?

RAY erbjuder Texas Hold’em, olika Omaha spelformer, 7 card stud och Razz. 
Dessutom utvecklar Playtech åt RAY en version av våran nationalspel Sökö som lanceras senare.

Hur stor är raken hos RAY poker?

I alla RAY kontantspel och turneringar tas rake. Rake är en del av potten som går till spelarrangören. RAY rake är betydligt lägre än vad andra spelarrangörer tar. I kontantspel är rake 2,5-3 procent och i turneringspel från 2 till 10 procent beroende på speltypen och spelarmängden. Det betyder att RAY erbjuder upp till 50 procent billigare spel än utländska poker arrangörer.
Dessutom har RAY definierat rake capen ( den maksimaldelen som spelarrangören kan ta av potten ) mycket vänlig för spelarna.  

Vad är minimi-inköpet till kontantborderna?

Minimi inköpet är 50 x Big Blind.

Kan jag ändra mitt spelarnamn?

Man kan inte byta spelarnamnet efter registreringen. Därför välj noga ditt spelarnamn.

Om turneringsfönstret inte öppnas eller om jag inte hittar turneringen från spel lobbyn, var kan jag då hitta en viss turnering?

Om du har registrerad dig in till en turnering öppnas turneringsfönstret automatiskt när turneringen börjar. Om det här inte pågår, ber vi att du kontrollerar listan av pågående turnering från spel lobbyn. Om du inte hittar turneringen, vänligen kontakta kundtjänst.

Hur kan jag spela i ett kontantbord som är fullt?

Spelaren borde kontrollera andra kontantbord med samma spelnivå och delta i en av dom. Om spelaren vill delta i just detta kontantbordet, borde spelaren vänta tills en av platserna blir tom, innan nån annan hinner göra detta.

Jag vann via satellit-turneringen en live-turneringsplats, som jag inte kan delta i. Vad bode jag göra?

Live-turneringsplatser kan inte bytas eller återsäljas. Man får ej heller utbetalning av outnyttjade platser.

Kan jag byta plats i kontantbordet?

Du kan byta plats med att klicka på denna plats med den högra musknappen ( även om nån sitter på denna plats ) . Detta påverkar trots inte andra spelarnas platser i bordet, utan spelarna cirkulerar i den ordning du valt. Du kan välja från pokerprogrammet att du sitter alltid på mitten av bordet.

Kan jag grunda en egen pokerturnering?

En enskild person kan inte grunda en pokerturnering.
Om mera än en bord med spelare deltagar ofta till samma turnering, kan RAYs pokerteam skapa turneringen till systemet.

Vad händer om kopplingen bryts mitt i spelet?

Om kopplingen avbryts på RAYs webbpoker framgår spelet normalt. Om det hände i ett av RAYs kontantbord foldas handen och spelaren flyttas till sit out- läge.
Som undantag Disconnection Protection bord, var handen går all in med den beloppen som redan investerat.

Vad gör jag om kopplingen inte fungerar ordentligt och jag kan inte fortsätta spela normalt?

Vi rekommenderar att du slutar spela för en stund och kontrollerar din koppling. Det kan också bero på att systemkraverna inte i vissa situationer blivit uppfyllda. Minska på spelbordmängden eller stäng andra program du har öppnat. 

Hurdana bonusar delar RAY ut?

RAY delar inte ut bonusa i pengarr eller rakeback. I stället erbjuda RAY andra förmåner och beaktar speciellt nya spelare.

När och på vilka villkor kan kunden begära att få se pokerns handhistorik?

Pokerns handhistorikhändelser visas via spelprogrammet under hela den pågående spelsessionen. Därefter är det endast möjligt att få begränsad tillgång till handhistoriken genom att kontakta RAY:s kundtjänst. Handhistoriken förmedlas inte utan specifik begäran och även då endast förutsatt att dessa villkor uppfylls:

  • Om kunden vill ha handhistoriken för en särskild hand (eller händer) kan dessa förmedlas till kunden om han/hon kan ange exakt datum OCH handnumret (eller handnumren).
  • Kunden kan med specifika handnummer begära max. 10 händer per dag (engångsbegäran, inte 10 begäran om en hand per dag)
  • På begäran kan kunden även få tillgång till handhistoriken för händer som avbrutits på grund av anslutningsfel. I dessa fall behöver kunden inte ange uppgifter om exakta handnummer, utan det räcker om kunden talar om klockslaget då avbrottet uppstod. OBS! Detta gäller endast då det är klart och tydligt att avbrottet orsakades från RAY:s sida (information om detta i spelprogrammet), eftersom RAY inte har möjlighet att skicka manuellt plockad handhistorik till följd av enskilda spelares egna anslutningsavbrott.
  • Om kunden misstänker att regelbrott har skett vid borden ska han/hon även i dessa fall ta kontakt med kundtjänsten och rapportera vilka som var inblandade i det förmodade regelbrottet, tidpunkten samt annan eventuell information. Därefter förmedlar kundtjänsten informationen till säkerhetsteamet, som undersöker saken.
© RAY| Integritetspolicy| Användarvillkor| RAY-kundrelation| Pelisäännöt (på finska)