Kokeile aluksi vaikka tätä peliä

Pelaa maltilla

Tukea pelaamisen hallintaan

Pelaaminen on mukavaa ajanvietettä silloin,

kun sinä itse päätät, milloin ja paljonko pelaat. Toisinaan pelien tarjoama jännitys voi saada yliotteen ja sinulta voi kulua liikaa sekä aikaa että rahaa pelaamiseen.

Jos pelaaminen tuottaa sinulle ja läheisillesi pahaa oloa ja huolta, on sinun syytä muuttaa pelitottumuksiasi. Näiltä sivuilta saat työkaluja ja vinkkejä siihen miten pidät pelaamisen hallussa.

PELUURI - pelaatko liikaa?

Avoinna ark. klo 12-18, soita 0800 100101

Asiakaspalvelu Emma

ASIAKASPALVELU MA-SU 24H

RAY asiakaspalvelu vastaa pelaamiseen liittyvissä kysymyksissä ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Asiakaspalveluun

Näin hallitset pelaamistasi

Haluatko pitää pelibudjetistasi kiinni tai kaipaatko apua pelaamisesi hallintaan? Aseta itsellesi pelirajat netissä ja maksukortilla, niin pelaamisen hallinta helpottuu.

Pidä taukoa pelaamisesta

Jos pelaaminen ei enää tunnu hauskalta ajanvietteeltä, pidä tauko pelaamisesta. On tärkeää tiedostaa, että sinä itse olet vastuussa pelaamisestasi. Päätä jo ennen pelaamista, paljonko aiot pelata. Pelaa ainoastaan maksukortilla.

Viisi vinkkiä pelaamiseen

 1. Käytä kaikkeen pelaamisen maksamiseen maksukorttia tai RAY:n pelitiliä. Etuasiakkaana saat käyttöösi parhaat välineet korttipelaamisen rajojen asettamiseen sekä näet pelihistoriasi.

 2. Aseta pelirajat oikein sekä maksukortille että internetiin.
  Ole rehellinen itsellesi. Pelitappioita et voi kuitata pelaamalla lisää ja luottamalla voittoon. Pitkällä aikavälillä RAY:n automaateista voittaa keskimäärin yhdeksän euroa jokaista pelattua kymmentä euroa kohti.

 3. Miltä sinusta tuntuu?
  Pelaamisen on tarkoitus olla hauskaa, viihdyttävää ja jännittävää ajanvietettä. Jos sinusta tuntuu, että edellä mainitut puuttuvat pelaamisestasi, on sinun syytä lopettaa.

 4. Kuuntele läheisiäsi.
  Pysähdy miettimään pelaamistasi, jos läheisesi huomauttaa sinulle pelaamisesta. Peliongelma ei ole ikinä henkilökohtainen. Jos sinulla on peliongelma, se koskettaa myös läheisiäsi.

 5. Et ole yksin ongelmasi kanssa.
  Pyydä apua henkilökunnaltamme tai ota yhteyttä Peluuriin.

Raipe

Tiesitkö RAIPE-rahapelipäiväkirjasta?
Työkalu pelaamisen hallintaan.

PELUURI - pelaatko liikaa?

Avoinna ark. klo 12-18, soita 0800 100101

Odota hetki