Kokeile aluksi vaikka tätä peliä
Pokeri

Netissä ja mobiilissa

Ilmainen pokeriapplikaatio

Lataa AppStoresta Lataa ja asenna Androidille Ei ladattavissa laitteellesi

Tutustu

Satelliitit pokerin liveturnauksiin

Tarjoamme pelaajillemme ns. satelliittiturnauksia liveturnauksiin. Pokerinpelaajien toiveiden mukaisesti näiden nettisatelliittien kautta on mahdollista päästä mukaan erilaisiin pokeritapahtumiin ympäri Suomea ja satunnaisesti myös ulkomaille. Satelliittiturnauksilla tarkoitamme turnauksia, joista on mahdollista voittaa paikka turnauksessa mainittuun liveturnaukseen.

Miten käytännön järjestelyt sitten hoidetaan ja mitä ehtoja lipuille asetetaan?

Lippujärjestelyt on hoidettu niin, että pelinjärjestäjä ilmoittaa pelattujen nettisatelliittien jälkeen voittajien nimet tapahtumapaikalle (pelinjärjestäjällä on tieto pelaajista, koska rekisteröityminen tapahtuu tunnistetusti). Voittaja voi tämän jälkeen noutaa lippunsa tapahtumapaikalta henkilötietonsa esittämällä. Pyrimme informoimaan voittajia myös erillisellä viestillä, jossa käytännön järjestelyt on kerrottu.

Turnaustiedoissa ilmoitetaan tarkasti mihin turnaukseen ja mille päivälle tarjolla olevat paikat ovat sekä muut mahdolliset erityisehdot (joko linkitettyinä kampanjasivuille ja/tai suoraan turnausinfossa). Jokainen nettisatelliitin palkinnoksi jaettu jatkoturnauspaikka on siis tarkasti kohdistettu määrätylle päivälle. Pelinjärjestäjän tarjoamat nettisatelliitit pyritään aina pelaamaan vähintään päivää ennen kuin varsinainen liveturnaus alkaa. Koska lipun vaihtaminen ei ole mahdollista, pelaajien on hyvä jo ennen nettiturnaukseen osallistumistaan selvittää pelimahdollisuutensa kyseiselle päivälle.

Tärkeää tietoa palkintona jaettavista turnauspaikoista ».

Pokeriohjelma

Voit pelata Pokerin pelejä omalle koneelle ladattavan ohjelman kautta.

Lataa peliohjelma Ei ladattavissa laitteellesi

Windows PC:lle

Mobiilipokeri, iOS

Voit pelata Pokerin pelejä iPhonellasi, koska vaan.

Lataa AppStoresta

Tutustu

Mobiilipokeri, Android

Voit pelata Pokerin pelejä Androidillasi, koska vaan.

Lataa ja asenna Androidille

Tutustu

Odota hetki