Kokeile aluksi vaikka tätä peliä
Pokeri

Netissä ja mobiilissa

Ilmainen pokeriapplikaatio

Lataa AppStoresta Lataa ja asenna Androidille Ei ladattavissa laitteellesi

Tutustu

Pelaajan hylkääminen

Pelaajan pokeriturnaussuoritus ja alustava lopputuloksissa mainittu sijoitus voidaan hylätä/mitätöidä pelinjärjestäjän säännöissä ja peliohjeissa mainituista syistä. Pelaaja voidaan hylätä sääntörikkomuksen seurauksena joko turnauksen aikana tai sen jälkeen.

Jos hylkääminen suoritetaan turnauksen ollessa meneillään, kyseisen hylättävän asiakkaan pelaaminen estetään pokeriturnauksen myöhemmissä vaiheissa ja turnauksen päätyttyä näin saavutettu tulos mitätöidään (hylätyn pelaajan sijoituksen alapuolelle mahdollisesti jääneet pelaajat nostetaan yhden sijoituksen verran ylöspäin lopputuloksissa).

Jos pelaaja hylätään vasta turnauksen päätyttyä, ei pelinjärjestäjä käsittele yksittäisiä pokeriturnauksen pelikäsiä , joissa hylätty pelaaja on ollut osallisena, vaan ainoa hyvitystoimenpide on lopputuloksissa hylätyn pelaajan mahdollisesti alapuolelle jääneiden pelaajien nostaminen yhden sijoituksen verran ylöspäin (muita turnaushyvitysvaatimuksia ei käsitellä). Jos hylätty pelaaja on alustavissa turnauksen lopputuloksissa sijoittunut raha- tai muun palkinnon osoittamalle sijalle, hyvitetään tapauskohtaisesti hänen sijoituksensa alapuolelta raha- tai muille palkintosijoille nousevia pelaajia joko rahapalkinnolla tai muuttamalla mahdollinen muu palkinto (esimerkiksi liveturnaukseen oikeuttava jatkoturnauspaikka) vastaamaan uutta sijoitusta. Hyvityksen kokonaisarvo on kuitenkin aina lopullisissa tuloksissa mainitun rahallisen arvon mukainen.

Pokeriohjelma

Voit pelata Pokerin pelejä omalle koneelle ladattavan ohjelman kautta.

Lataa peliohjelma Ei ladattavissa laitteellesi

Windows PC:lle

Mobiilipokeri, iOS

Voit pelata Pokerin pelejä iPhonellasi, koska vaan.

Lataa AppStoresta

Tutustu

Mobiilipokeri, Android

Voit pelata Pokerin pelejä Androidillasi, koska vaan.

Lataa ja asenna Androidille

Tutustu

Odota hetki