Kokeile aluksi vaikka tätä peliä
Pokeri

Netissä ja mobiilissa

Ilmainen pokeriapplikaatio

Lataa AppStoresta Lataa ja asenna Androidille Ei ladattavissa laitteellesi

Tutustu

Ante-käteispelipöydät

Terminä ante-panokset (eng. ante) ovat tuttuja jo aiemmin tarjolla olevista pokerin turnauspeleistä sekä Seven Card Stud- ja Razz-pokeripeleistä. Tämä ohje koskee kuitenkin vain pokerin käteispelejä, joihin uutena ominaisuutena liitetään ante-käteispelipöydät. Ohje koskee kaikkia pokerin käteispelien ante-pelipöytiä.

Ante-käteispeleihin liitytään vastaavasti kuin ns. normaaleihin käteispelipöytiin. Myös peli etenee pelimuodosta riippumatta vastaavasti kuin ns. normaaleissa käteispelipöydissä.

Erona normaaleihin pokerin käteispelipöytiin on kuitenkin kaikilta pelaajilta ennen pelikäden alkua vaadittava ante-panos, jonka jokaisen peliin osallistuvan on asetettava (tämän lisäksi pelikäsissä tulee vuorollaan maksaa niin pieni kuin iso blindi). Esimerkiksi kuuden pelaajan osallistuessa ante-käteispelipöydässä pelikäteen, otetaan jokaiselta pelaajalta ennen pelikäden jakoa ante-panos sekä pelipöydässä vuoroperiaatteella etenevät blindit. Ante-panokset ja blindit asetetaan pöydässä aktiivisina olevilta pelaajilta automaattisesti.

Pokeriohjelma

Voit pelata Pokerin pelejä omalle koneelle ladattavan ohjelman kautta.

Lataa peliohjelma Ei ladattavissa laitteellesi

Windows PC:lle

Mobiilipokeri, iOS

Voit pelata Pokerin pelejä iPhonellasi, koska vaan.

Lataa AppStoresta

Tutustu

Mobiilipokeri, Android

Voit pelata Pokerin pelejä Androidillasi, koska vaan.

Lataa ja asenna Androidille

Tutustu

Odota hetki