Asiakaspalvelu »

Live Help »

0100 87900 (pvm/mpm)

Sulje

Hei,

Sama salasana on ollut käytössäsi jo yli 180 päivää. Suosittelemme, että vaihdat salasanasi.

Vaihda salasana

Olet tässä: Nettipelit » Nettipokeri

Pokeriohjelman lataaminen

Tutustu pokeriohjelmaan

RAY Nettipokeri

RAY Nettipokeri tarjoaa pokeriturnauksia, käteispelejä ja pokerikampanjoita nettipokerin ystäville. Eri pokeripelejä, kuten Texas Hold'emia ja Omahaa, voi kokeilla myös ilmaiseksi. Nettipokeria voi pelata omalle koneelle ladattavan ilmaisen pokeriohjelman tai mobiilipokeriapplikaation kautta.
AVAA PELITILI

Avaa itsellesi pelitili

RAY Nettipokeri on luotettava suomalainen pokerisivusto

RAY:n Nettipokeri tarjoaa laajan ja kattavan valikoiman erilaisia pokeripelejä ja turnauksia. Pokerihuoneen valikoimaan kuuluvat muun muassa Texas Hold'em, Omaha, 7 card stud, Razz, sekä suomalaisille varsin tuttu Sökö. Nettipokeria pelataan luotettavalla ja turvallisella pokeriohjelmalla, jonka jokainen käyttäjä on erikseen tunnistettu. Pokerikokemus on näin ollen viihdyttävä ja turvallinen. Rahojen tallettaminen ja kotiuttaminen RAY Nettipokerissa on helppoa, turvallista ja nopeaa. Rahansiirtoihin voidaan käyttää kaikkia kotimaisia verkkopankkeja.

RAY:n Nettipokerissa korostetaan vastuullisuutta. RAY:n pokerisivusto ei tarjoa pelaajilleen rahabonuksia, rakebackia tai muita vastaavia pelaamiseen houkuttelevia lisäetuja tai bonuksia. RAY:n Nettipokeri ottaa sen sijaan huomioon ennen kaikkea aloittelevat pelaajat ja tarjoaa muita etuja pelaajilleen.

RAY Nettipokerin valikoimaan kuuluvat myös pelaajille maksuttomat ilmaisturnaukset. Ilmaisturnauksista voitetut rahat ovat pelaajan käytettävissä muissa RAY:n Pokerihuoneen pöydissä, tai RAY Nettikasinolla. Rahat on myös mahdollista kotiuttaa nopeasti ja helposti. Ilmaisturnausten lisäksi eri pokeripelejä on mahdollista harjoitella ilmaiseksi.

POKERIKOULU

RAY:n pokerikoulu

MOBIILIPOKERI

Mobiilipokeri

© RAY| Yksityisyyden suoja| Käyttäjäehdot| Asiakkuuden sopimusehdot| Pelisäännöt