Asiakaspalvelu »

Live Help »

0100 87900 (pvm/mpm)

Sulje

Hei,

Sama salasana on ollut käytössäsi jo yli 180 päivää. Suosittelemme, että vaihdat salasanasi.

Vaihda salasana

Olet tässä: Pelaajalle » Pelitietoa » Automaatit » Hedelmäpelit » Unelmaloma

Unelmaloman esittely

Unelmaloma on 20-linjainen uutuuspeli, jonka kiekoissa pyörivät kuviot matkailuteemalla. Voittoyhdistelmiä tavoitellaan peliin valituille voittolinjoille. Unelmaloma sisältää sekä vapaapelejä että bonuspelin.
 

 

Päävoitto 100 euroa
Bonuspeli Vapaapelit ja Matka maailman ympäri
Voittoyhdistelmät 11
Voittolinjat 20
Erikoisuus Mahdollisuus voittaa vapaapelejä
Erikoisvinkit Pelaa aina 20:tä linjaa

 

Tutustu Unelmaloman nettiversioon »

Unelmaloma on 20-linjainen videokiekkopeli, jonka näytöllä vilisevät kuviot kuuluisista matkakohteista. Pelissä tavoitellaan voittavia yhdistelmiä ennen peliä valituille voittolinjoille. Valittavana on joko 10 tai 20 linjaa. Unelmaloman erikoisuutena on Matka maailman ympäri -bonuspeli sekä mahdollisuus voittaa vapaapelejä.

Unelmaloman säännöt

Pelin kulku

Valitse haluamasi voittolinjat VOITTOLINJAT-painikkeella. Valittavana on joko 10 tai 20 linjaa. Valitut voittolinjat näkyvät ruudulla ja linjanumeron väri muuttuu. Tämän jälkeen valitse haluamasi linjapanos PANOS/LINJA-painikkeella. Panos voi olla 2, 4 ,6 ,8  tai 10 senttiä per linja.

Käynnistä peli PELAA–painikkeella.

Peliä voi pelata myös PIKAPELI-painikkeella, jolloin peli varaa kaikki 20 voittolinjaa ja käynnistyy automaattisesti. Jos automaatin pelivaraukset eivät riitä maksimivaraukseen (20 linjaa), valitsee automaatti PIKAPELI-painiketta painettaessa niin monta linjaa, mihin pelivaraukset riittävät.
Voit seurata voittolinjoja kierroksen aikana koskettamalla linjanumeroa.

Kun voittolinjoille pysähtyy voittavia yhdistelmiä, näytöllä vilkkuvat voittolinjat ilmaisevat pelissä voittaneet linjat. Jos saat voiton useammalle voittolinjalle yhtä aikaa, voitto on kaikkien voittaneiden linjojen yhteenlaskettu summa. Kierroksen yhteenlaskettu voittosumma näkyy voitto-sarakkeessa. Jos voittosumma on yli 100 euroa, se rajoitetaan 100 euroon.

Saat voitot talteen painamalla VOITOT TALTEEN -painiketta.

Unelmaloman palautus on pelipisteissä 91,18% ja pelisaleissa 92,11 %.

Pelissä ei ole tuplausta.

Vapaapelit

Pelissä on mahdollisuus voittaa vapaapelejä. Vapaapelit käynnistyvät lentokone-kuviolla. Riippuen kuvioiden määrästä (3-5 kpl), vapaapelejä voi voittaa 3, 10 tai 20 kappaletta. Vapaapeliin oikeuttavat kuviot voivat olla missä tahansa näytöllä. Peli käynnistää vapaapelit automaattisesti.

Vapaakierrosten aikana voi voittaa lisää vapaapelejä. Voittosumman ollessa yli 100 €, vapaapelit päättyvät, ja voitto rajoitetaan 100 euroon.

Matka maailman ympäri -bonuspeli

Bonuspeli käynnistyy, kun 1. ja 5. kiekkoon tulee matkalippu-kuvio.

Bonuspelissä yritetään löytää kaksi samaa matkakohdetta. Jokaiselle parille on oma voittosummansa. Valintoja voi tehdä niin kauan, kunnes ruudukosta on valittu kaksi tulivuori-kuviota. Tällöin bonuspeli päättyy, ja siihen asti kerätyt voittosummat siirtyvät PELAA-painikkeeseen. Bonuspeliin ei pääse vapaapelien aikana.

Kulta-Jaska nyt netissä

RAY ETUASIAKKUUS

Kumppaniedut

© RAY| Yksityisyyden suoja| Käyttäjäehdot| Asiakkuuden sopimusehdot| Pelisäännöt