Asiakaspalvelu »

Live Help »

0100 87900 (pvm/mpm)

Sulje

Hei,

Sama salasana on ollut käytössäsi jo yli 180 päivää. Suosittelemme, että vaihdat salasanasi.

Vaihda salasana

Olet tässä: Pelaajalle » Pelitietoa » Automaatit » Hedelmäpelit » Mökkielämää

Mökkielämää esittely


Mökkielämää on 10-linjainen videohedelmäpeli, jossa tutustutaan Koistisen perheen kesään. Näytöllä pyörivät kiekot kesämökkiteemalla. Voittoja tavoitellaan peliin valituille voittolinjoille. Mökkielämää sisältää sekä vapaapelejä että kaksi bonuspeliä.
 

 

Päävoitto 100 euroa
Bonuspeli Kalastuspeli ja Tikkabonus. Vapaapeleistä ei ole mahdollista päästä bonuspeliin.
Voittokuvioita 11
Erikoisuus Vapaakierrokset
Pelistrategia Pelaa 10-linjaa

 

 

Tutustu myös Mökkielämän nettiversioon tästä.

Pelin idea

Mökkielämää-pelissä valitaan joko 5 tai 10 voittolinjaa. Peruspelissä valitaan ensin voittalinjat ja sen jälkeen panos per linja. Pelin minimipanos on 10 senttiä ja maksimipanos yhden euron. Pelin päävoitto on 100 euroa ja palautusprosentti 91,05 %.

Pelissä on mukana vapaapelejä sekä kaksi bonuspeliä, Kalastusbonus ja Tikkabonus.

Mökkielämää löytyy RAY:n pelipisteistä sekä Potti-pelisaleista.

Mökkielämää säännöt

Mökkielämää on kymmenlinjainen videohedelmäpeli. Pelissä tavoitellaan voittavia yhdistelmiä valituille voittolinjoille. Yhdelle pelikierrokselle voi valita joko 5 tai 10 linjaa.

 

Voittavat yhdistelmät näet voittotaulusta, jonka saat esiin VOITTOTAULU-painikkeella.

PELIN KULKU

Valitse peliin 5 tai 10 voittolinjaa VOITTOLINJAT-painikkeella. Valitut voittolinjat näkyvät ruudulla ja linjanumeron väri muuttuu. Voit katsoa voittolinjoja ennen peliä ja pelin aikana, koskettamalla linjanumeroita.

Voittolinjojen valinnan jälkeen valitse haluamasi panos per linja PANOS/LINJA-painikkeella. Panos voi olla 2, 4, 6, 8 tai 10 senttiä per linja.

Peli käynnistyy PELAA-painikkeella. PIKAPELI-painikkeella peli varaa kaikki 10 voittolinjaa ja peli käynnistyy automaattisesti. Mikäli automaatissa ei ole riittävästi pelivarauksia maksimivaraukseen (10 linjaa), valitsee automaatti PIKAPELI-painiketta painettaessa pelikierrokselle 5 linjaa.

Kun voittolinjoille pysähtyy voittavia yhdistelmiä, voittaneet linjat ja kuviot esitetään näytöllä. Mikäli saat voiton useammalle voittolinjalle yhtä aikaa, voitto on kaikkien voittaneiden linjojen voittojen yhteenlaskettu summa. Voitot siirtyvät automaattisesti pelivarauksiin.

Seuraava kierros alkaa PELAA-painikkeella.

TIKKABONUS

Tikkabonus on yksi voittoyhdistelmä pelissä. Kun kiekolle tulee tikkataulu, siihen lentää tikka ja arpoo numeron.  Voittosumman suuruus määräytyy tikkatauluihin lentävien tikkojen yhteistuloksen mukaisesti. Yhteistulos ja voittosummat ovat näkyvissä näytöllä olevassa tikkamittarissa sekä voittotaulussa.

VAPAAPELIT

Mökkielämää pelissä on mahdollisuus voittaa vapaapelejä. Vapaapelit käynnistyvät  SAUNAMITTARI - kuviolla. Riippuen kuvioiden määrästä (3-5 kpl:tta) voittolinjalla, vapaapelien määrä on  joko 3, 10  tai 30 kappaletta. Vapaakierrosten aikana voi voittaa lisää vapaapelejä. Vapaapelit loppuvat, jos vapaakierrosten kokonaisvoitto ylittää 100 euroa.

KALASTUSBONUS

Mökkielämässä on kalastusaiheinen bonuspeli. Bonuspeliin pääsee kun saa 1. kiekkoon ja 5. kiekkoon ONGENKOHO-kuvion. Bonuspelissä perheenjäsenet ovat kalastamassa.

Voit valita kolme (3) kertaa jonkun perheenjäsenistä, jonka ongen haluat nostettavan ylös. Valittuasi yhden kalastajista, nousee järvestä kala, jolla on tietty arvo, jonka verran voitat rahaa.

Voittosumma koostuu kolmen kalan yhteissummasta. Voit valita saman henkilön useamman kerran.
 

Kulta-Jaska nyt netissä

RAY ETUASIAKKUUS

Kumppaniedut

© RAY| Yksityisyyden suoja| Käyttäjäehdot| Asiakkuuden sopimusehdot| Pelisäännöt