Asiakaspalvelu »

Live Help »

0100 87900 (pvm/mpm)

Sulje

Hei,

Sama salasana on ollut käytössäsi jo yli 180 päivää. Suosittelemme, että vaihdat salasanasi.

Vaihda salasana

Olet tässä: Nettipelit » Nettikasino » Nettipelit » Kulta-Jaska

Kulta-Jaska
mobiiliversio
osoitteessa: m.ray.fi

Lappi- ja kullankaivuu-aiheinen Kulta-Jaska on RAY:n suosituin automaattipeli. Pelissä on nyt mukana voittojen tuplaus ja kaksi bonuspeliä. Netissä ja mobiilissa peli on liitetty RAY Jackpotiin, jonka Megapotti on aina vähintään 25 000 euroa.

Kulta-Jaskan ominaisuuksia

5 kiekkoa, 10 voittolinjaa

Kulta-Jaska on viiden kiekon ja 10 voittolinjan automaattipeli. Pelissä on kaikki 10 voittolinjaa automaattisesti valittuina.

Tästä peliin

Tuplaus

Voitettuaan pelaaja voi käynnistää tuplaustoiminnon ja arvata, onko Kulta-Jaskan heittämä kolikko kruuna vai klaava.

Tästä peliin

Vapaapelit

Vapaapelit käynnistyvät automaattisesti kun valitulla voittolinjalla on vähintään kolme dynamiittikuviota.

Tästä peliin

Louhoksen aarteet -bonuspeli

Bonuspelissä tavoitteena on louhia esiin kaksi samanlaista kuviota napsauttamalla haluamaansa louhittavaa aluetta.

Tästä peliin

Tunturin timantit -bonuspeli

Bonuspelissä pelaaja louhii esiin voittokuvioita. Pelaaja saa voittoja löytämistään kultakimpaleista ja jalokivistä.

Tästä peliin

RAY Jackpot

Kulta-Jaska on liitetty RAY Jackpotiin, joka sisältyy kaikkiin RAY:n klassikkopeleihin. Sen korkein taso on aina vähintään 25 000 euroa.

Tästä peliin

 

Peliesittely

 

Kulta-Jaska on viiden kiekon ja 10 voittolinjan automaattipeli, jossa tavoitteena on saada voittava kuvioyhdistelmä voittolinjalle.

Panostusmahdollisuudet ja pelin kulku

Pelissä on kaikki 10 voittolinjaa automaattisesti valittuina. Pienemmällä voittolinjojen määrällä peliä ei voi pelata.
 

Halutun suuruinen panos asetetaan Panos-painikkeella. Peli käynnistetään napsauttamalla Pelaa-painiketta. Peli käynnistyy ja hetken kuluttua kuviokiekot pysähtyvät. Arvottu kuvioyhdistelmä näkyy voittolinjalla. Jos voittolinjalle pysähtyy voittava kuvioyhdistelmä, siirtyy voitto automaattisesti saldoon.

Vapaapelit

Kulta-Jaskan vapaapelit

Dynamiitti-kuvio on pelissä vapaapelikuvio. Mikäli valitulla voittolinjalla on vähintään kolme Dynamiitti-kuviota, pelaaja saa vapaapelejä, joiden määrä ja vaadittavien kuvioiden määrä esitetään voittotaulussa.

Vapaapeleissä linjapanos ja valitut linjat ovat samat kuin kierroksella, josta vapaapelit voitettiin. Vapaapelit käynnistyvät automaattisesti. Bonuspeliin ei pääse vapaapelien aikana.

Bonuspeli

Kulta-Jaskan bonuspeli

Bonuspeli käynnistyy, kun ensimmäiseen kiekkoon tulee Jaska-kuvio ja viidenteen kiekkoon Emma-kuvio. Pelaajan tulee valita joko Tunturin timantit- tai Louhoksen aarteet -bonuspeli napsauttamalla haluamaansa peliä ruudulla.

Louhoksen aarteet -bonuspelissä tavoitteena on louhia esiin kaksi samanlaista kuviota (esim. kaksi kultahippua) napsauttamalla haluamaansa louhittavaa aluetta. Bonuspeli päättyy, kun pelaaja on löytänyt kaksi samaa kuviota. Kyseistä kuviota vastaava voittosumma näkyy näytöllä. Voittosumma lisätään automaattisesti mahdollisen peruspelin voittoon.

Tunturin timantit -bonuspelissä pelaajan tulee ensin valita yksi kolmesta työkalupakista. Pelaaja saa tämän jälkeen käyttöönsä 12 työkalua, jotka voivat olla joko hakkuja tai dynamiitteja. Ensimmäinen työkalu on aina hakku. Tämän jälkeen pelaajan tulee valita yksi kolmesta tunnelinsuusta ja aloittaa kaivaminen. 

Jokaista työkalua voi käyttää bonuspelin aikana kerran ruudussa näkyvässä järjestyksessä. Hakut kaivavat yhden ruudun verran tunnelia ja dynamiitit räjäyttävät valitun ruudun ja jokaisen ruudun sen ympäriltä. Pelaaja saa voittoja kaivamisen aikana löytämistään kultakimpaleista ja jalokivistä.

Voittavia kuvioita esiintyy bonuspelissä eri määrä ja niillä on oma voittonsa, jotka näkyvät oheisessa taulukossa:

 
Kulta-Jaskan bonuspeli Timanttibonus

Bonuspeleihin ei pääse vapaapelien aikana.

Tuplaus

Voitettuaan pelaaja voi napsauttaa Tuplaa-painiketta, jolloin tuplaustoiminto käynnistyy. Tuplaustoiminnossa voi yrittää kasvattaa edellisen kierroksen voittoja.

Tuplauksessa pelaajan tulee arvata, onko Kulta-Jaskan heittämä kolikko Kulta-Jaskan tuplaus kruunavaiKulta-Jaskan tuplaus klaava . Jos pelaaja arvaa oikein, pelikierroksen voitto kaksinkertaistuu. Tämän jälkeen pelaaja voi jatkaa tuplausta tai siirtää voitot pelivarauksiin napsauttamalla Voitot talteen -painiketta. Väärällä arvauksella tai kanttikolikolla pelaaja häviää tuplaamansa summan ja tuplaus päättyy.

Voittokertoimet ja voittoyhdistelmät käyvät ilmi voittotaulusta:

Kulta-Jaskan voittotaulu

Voitot lasketaan voittotaulun mukaan. Voittotaulun ilmaisemat voitot vaihtuvat kulloinkin voimassa olevan panostason mukaan. Voittoyhdistelmän on oltava voittolinjan mukainen sekä sijaittava peräkkäisissä kiekoissa. Kahvipannu- ja dynamiitti-kuvion ei tarvitse olla peräkkäisissä kiekoissa. Panos häviää, mikäli kiekoissa ei ole voittoon oikeuttavaa yhdistelmää.

Kun voittolinjoille pysähtyy voittavia yhdistelmiä, näytöllä vilkkuvat voittolinjat ilmaisevat pelissä voittaneet linjat. Mikäli pelaaja saa voiton useammalle voittolinjalle yhtä aikaa, voitto on kaikkien voittaneiden linjojen yhteenlaskettu summa. Kierroksen yhteenlaskettu voittosumma näkyy Voitto-sarakkeessa. Pelaaja häviää panoksen, mikäli kiekoissa ei ole voittoon oikeuttavaa yhdistelmää.

Panosrajat

Panosrajat voivat vaihdella 0,01 euron minimipanoksesta 20 euron maksimipanokseen. Pelaaja voi valita ennalta asetetuista, tarjolla olevista panostasoista haluamansa.

Jackpot

Kulta-Jaska on liitetty RAY Jackpotiin. Katso tarkemmat tiedot tästä.
 

 

Haluatko pelata Kulta-Jaskaa?

 

© RAY| Yksityisyyden suoja| Käyttäjäehdot| Asiakkuuden sopimusehdot| Pelisäännöt