Kokeile aluksi vaikka tätä peliä

Pelikoulu

Videopokeri

Pelikoulu: Videopokeri

Raha-automaattipelin tulos perustuu sattumaan, joissakin peleissä myös osittain pelaajan tietoon ja taitoon. Pelikoulussa kerrotaan muutamia strategiavinkkejä videokorttipelien parhaan pelitaktiikan saavuttamiseksi. Teksti on julkaistu Raymond-lehdessä.

Videopokeri näyttää samalta kuin RAY:n 1986 lanseeraama ensimmäinen videopokeri, mutta tarkemmin katsoen se on oma versionsa. Tässä pelissä saa vaihtaa kaikki kortit.
 
Pelissä käytetään 52 kortin pakkaa. Jokerin saa mukaan pakkaan euron panoksella. Pelin voitot painottuvat taulukon keski- ja yläpäähän, mikä tekee optimistrategiasta hieman kinkkisen. Harva pelaaja jättää ennen vaihtoa käteen kahden kortin värisuoraa tai kolmen kortin suoraa, mutta tässä pelissä niin pitäisi joskus tehdä. 


Pari strategiavinkkiä:

Kannattaa tutustua pelin ohjeisiin ja voittotauluihin. Voittokertoimen perusteella voit tehdä omat peliliikkeesi korttivalintojen suhteen. Alla on esitetty muutamia optimistrategian mukaisia pelivinkkejä voittotaululle, jossa on jokeri mukana. Tällöin voittotaulukko muuttuu.

Esimerkki 1

Vaikka voit vaihtaa kaikki kortit, sinun kannattaa jättää käteen vähintään yksi kortti ja mieluiten väliltä 4–9, sillä se jättää mahdollisuuden suoraan molempiin suuntiin. Tässä tapauksessa jätä esimerkiksi hertta kahdeksikko.


Esimerkki 2
Kannattaa jättää hertat ja vaihtaa kaksi korttia. Kolmen väri on vetokäsi, jos parempaa ei ole tarjolla.


Esimerkki 3
Kannattaa jättää neljä korttia suoraan ja heittää pois toinen viitonen, koska suorasta maksetaan hyvin.


Esimerkki 4
Pidä väri. Värisuoran veto päistä auki näyttää houkuttelevalta, mutta siitä ei makseta niin paljoa, että
riski kannattaisi.

Tutustu peliin: Videopokeri

Suosittelemme seuraavaksi

Suosittelemme seuraavaksi

Näytä kaikki tarinat
Odota hetki