Kokeile aluksi vaikka tätä peliä

Pelikoulu

Rautaa Pokeri (mobiilipeli)

Pelikoulu: Rautaa Pokeri

Raha-automaattipelin tulos perustuu sattumaan, joissakin peleissä myös osittain pelaajan tietoon ja taitoon. Pelikoulussa kerrotaan muutamia strategiavinkkejä videokorttipelien parhaan pelitaktiikan saavuttamiseksi. Teksti on julkaistu Raymond-lehdessä.

Rautaa Pokeri on hevihenkinen videopokeripeli, jota voi pelata vain mobiililaitteilla. Pelin palautusprosentti on 97,58 %. Pelissä on tarjolla bonuspelikierrokset, joita kannattaa tavoitella. Ne ovat nimittäin vapaapelikierroksia.

Peruspeli toimii samalla tavoin kuin muutkin videopokeripelit: kortit jaetaan kuvaruudulle, ja saat vaihtaa vaikka kaikki kortit. Pienin voittokäsi on jätkäpari. Bonuspeliin pääset, mikäli saat peruspelissä kaksi tai kolme bonusmerkkiä. Bonusmerkin voi saada ainoastaan ensimmäisessä jaossa, eli korttien vaihtaminen ei edistä bonuspeliin pääsyä. Lisäksi bonusmerkit ovat ainoastaan korteissa patakuningas, patakuningatar ja patajätkä.

Bonuspeli koostuu vapaapelikierroksista sekä 2- tai 3-kertaisista voitoista. Jos pelaaja on saanut peruspelikierroksella kaksi bonusmerkkiä, saa hän viisi vapaapelikierrosta, joiden voitot ovat kaksinkertaiset. Jos pelaaja on saanut kolme bonusmerkkiä, saa hän kymmenen vapaapelikierrosta kolminkertaisilla voitoilla.


Pari strategiavinkkiä:

Tutustu pelin ohjeisiin ja voittotauluun. Voittokertoimen perusteella voit tehdä omat peliliikkeesi, jos haluat tavoitella moninkertaisia voittoja.

Voittoyhdistelmä Voittokerroin
Kuningasvärisuora 666
Värisuora 50
Neljä ässää  200
Neljä samaa 2-4  40
Neljä samaa 5-K 20
Täyskäsi 6
Väri 4
Suora 3
Kolme samaa 2
Kaksi paria 1
Jätkät tai parempi 1

   

Esimerkki 1

Täyskäsi vai neljä ässää? Jos haluat tavoitella isompaa voittoa, kannattaa luopua täyskädestä (voittokerroin 6) ja tavoitella nelosia (voittokerroin on 200).  

 

Esimerkki 2

Väri vai kuningasvärisuora? Kuningasvärisuorasta saatava voitto on moninkertainen väriin nähden, joten kannattaa hylätä väri (voittokerroin on 4) ja tavoitella kuningasvärisuoraa (voittokerroin 666). 

Tutustu peliin: Rautaa Pokeri -mobiilipokeri

Suosittelemme seuraavaksi

Suosittelemme seuraavaksi

Näytä kaikki tarinat
Odota hetki