Kokeile aluksi vaikka tätä peliä

Pelikoulu

Pelikoulu: Jokeripokeri

Pelikoulu: Jokeripokeri

Raha-automaattipelin tulos perustuu sattumaan, joissakin peleissä myös osittain pelaajan tietoon ja taitoon. Pelikoulussa kerrotaan muutamia strategiavinkkejä parhaan pelitaktiikan saavuttamiseksi. Teksti on julkaistu Raymond-lehdessä.

Perinteinen videopokeri on ollut yksi Ra­hiksen kautta aikain suosituimmista peleistä. Jokeripokerin esi-isä Pokeri tuotiin markkinoille jo vuonna 1986, ja pelaajia riitti heti jonoksi asti. Jokeripokerissa tavoitellaan mah­dollisimman hyvää viiden kortin poke­rikättä kahden jakokierroksen aikana. Yleensä pelaajien palautus ei ole pa­ras mahdollinen, koska kortteja ei osa­ta lukita oikean taktiikan mukaisesti. Raymond ammentaa pelivinkkiläh­teestään pari tärppiä tuleviin Jopo-koitoksiin. Aina nämä vinkit eivät anna parempaa lopputulosta kuin mutu-tuntumalla pelaten, mutta pitemmän päälle ne parantavat palautusta.

Kannattaa tutustua pelin ohjeisiin ja voittotauluun.

Muutama strategiavinkki:


 

Käsi 1.
Moni vetäisi päistä auki olevaa suoraa, mutta pari on odotusarvoltaan pa­rempi. Jätä siis kakkospari hanskaan ja vaihda kolme korttia. Neljän kortin värisuora (myös väliinveto) olisi yleen­sä paria parempi vaihtoehto.
 

Käsi 2.
Suurimman kortin sijaan kannattaa jättää käteen jokin keskisuuri kortti (5–10) eli tässä tapauksessa kahdek­sikko. Kasilla saa muodostettua use­ampia suoria kuin millään muulla esi­merkkikäden kortilla.
 

Käsi 3.
Moni jättäisi pelkän jokerin käteen, mutta on parempi jättää sen kans­sa jokin keskisuuri kortti. Tällöin on valmiina pari, ja lisäksi yhdistelmään mahtuu mahdollisimman monta suo­raa. Valitse viitonen, koska sillä on pa­rempi sauma saada väri kuin kuuto­sella.

Tutustu peliin: Jokeripokeri

 

 

Suosittelemme seuraavaksi

Suosittelemme seuraavaksi

Näytä kaikki tarinat
Odota hetki