Kokeile aluksi vaikka tätä peliä

Voittajatarina

RAY Etuasiakkaiden Kultakiekkoilta Lahdessa

Kultakiekkoa Lahessa

Joukko RAY Etuasiakkaita pääsi seuraamaan Pelicans–KalPa-ottelua VIP-aitioon. Illan isäntänä ja huumoriveikkona toimi kukas muu kuin Stanley Cup -voittaja, World Cup- ja olympiamitalisti Ville Nieminen.

Ville otti tilanteen välittömästi haltuunsa kättelemällä ruuvipuristinmaisella kädenpuristuksellaan kaikki Etuasiakkaat sekä entisenä hyökkääjänä hyökkäämällä suoraan asiaan, toisin sanoen illan ohjelmaan ja otteluanalyysiin. 

Niämise teesit

Ville Niemisen teesit illan otteluun olivat seuraavat: 
”KalPa parantaa varmasti peliään, sillä edellisessä ottelussa viikonloppuna he ottivat turpaan. KalPaa on enää turha syyttää tylsäksi joukkueeksi, mitä se aikaisemmin toki olikin. Enää ei viipyillä ja siirrellä kiekkoa. Pelicans on puolestaan pelannut hyvää sekä raikasta peliä ja siihen nähden pisteitä Pelsuilla on liian vähän. Pelicansien pörssikärjen Iikka Kangasniemen paluu kiinnostaa, sillä tällaisia luovia ja yllättäviä pelaajia tarvitaan. Kaveri on 165 cm sulka päässä, mutta hän uskaltaa ja osaa tehdä asioita, joista isot miehet vain unelmoivat.”

RAY Etuasiakkaat ja Ville Nieminen Kultakiekkoillassa.

Kari ja Tami – legot jäässä

Ensimmäisellä erätauolla RAY Etuasiakkaamme Kari S. paljasti menneisyydestään huikeita tarinoita. Kari pelasi aikoinaan alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa ja teki maaottelussa maalin legendaarisen neuvostoliittolaisen maalivahdin Vladimir Tretjakin taakse. 
 - Kovin moni suomalainen ei voi kehua tehneensä maalia Tretjakille, Kari hehkutti. 

Karin maajoukkuekaverina toimi eräs Juhani 'Tami' Tamminen. Sarjapeleissä miehet olivat kuitenkin eri joukkueissa ja kohtasivat usein vastustajina jäällä. Kari tiesi Tamin aloitustyylin, joka piti sisällään vastustajan mailan nostamisen. Erään kerran Kari päätti olla ovela ja siirtää mailansa nopeasti pois Tamin mailan päältä. Mutta koska Tami teki normaalin peliliikkeensä, maila nousi rivakasti osuen Karia yläleukaan, ja Karin legot päätyivät jäänpinnalle. 

Ai niin se ottelu. Valmentaja Niemisen teesit osuivat oikeaan siinä, että KalPa paransi peliään, mutta isäntäjoukkue Pelicans oli täysi vastaantulija Iikka Kangasniemen paluusta huolimatta. Ville toki lohdutti nokkalintujen kannattajia ensimmäisellä erätauolla, että nyt pelataan perinteistä tiistaijääkiekkoa eli peli alkaa vasta toisessa erässä. No ei alkanut peli Pelicanseille koko iltana, vaan turpaan tuli 0-5.

Voittomaaliveikkauksen yllättäjä

Etuasiakkaiden ryhmässä oli mukana kaksi todellista ensikertalaista, siis henkilöitä, jotka eivät olleet koskaan käyneet jääkiekko-ottelussa. Ensikertalaiset Lilli Ä. ja Kaisu H. olivat erittäin innoissaan uudesta kokemuksesta pelin tuloksesta huolimatta. Lilli totesi, että 'on tää ihan erilaista kuin telkasta katsottuna' ja lisäsi, että 'tuskin jää viimeiseksi kerraksi jäähallissa'. Kaisu puolestaan osoitti asiantuntemustaan voittamalla pokerisetin voittomaaliveikkauksessa. Kaisun veikkaus meni pieleen vain 9 sekunnilla.

Illan päätteeksi otettiin vielä yhteiskuvia Villen kanssa. Lopuksi Sami ja Tiia M. totesivat, että ilta oli ikimuistoinen kaikin puolin.
 - Oli upeaa tavata pelimies Nieminen.

Muistoksi Kultakiekkoillasta osallistujat saivat omakseen lämpimät Pelicans-kaulahuivit sekä RAY:n muistolahjat.

Pelimies Nieminen.


Kultakiekkoilloissa seurataan SM-liigan huippuhetkiä Ville Niemisen isännöimässä VIP-aitiossa. Arvontaan voivat osallistua kultatason RAY Etuasiakkaat joko paikallisessa pelisalissa tai sivulla www.ray.fi/etuasiakas.

 

Suosittelemme seuraavaksi

Suosittelemme seuraavaksi

Näytä kaikki tarinat
Odota hetki