Kokeile aluksi vaikka tätä peliä

PELISANASTO

Jackpot voi laueta milloin tahansa

Mikä on jackpot?

Moni Kasino-sivuston peli sisältää jackpotin eli lisävoiton. Jackpoteja on kahdenlaisia: pelikohtaisia ja usean pelin yhteisiä. RAY Jackpot on hyvä esimerkki peliryhmän yhteisestä lisävoitosta.


Progressiivinen jackpot

Progressiivinen jackpot tarkoittaa kasvavaa lisävoittoa. Se kasvaa jokaisesta pelatusta pelikierroksesta. Kun jackpot on voitettu, uuden potin kerryttäminen aloitetaan pelin tarjoajan asettamasta summasta. Jackpot-voittosumman suuruus on nähtävissä peli-ikkunassa.


Pelikohtainen jackpot

Pelikohtaiset jackpotit ovat progressiivisia jackpoteja, joissa jokainen pelattu pelikierros kasvattaa jackpotin summaa. Pelikohtaisen jackpot-voittosumman suuruus on nähtävissä peli-ikkunassa. Tarkemmat tiedot vaaditusta voittoyhdistelmästä löytyvät kyseisen pelin esittelysivulta.


RAY Jackpot

RAY Jackpot on RAY-klassikkopelien yhteinen progressiivinen lisävoitto, jota kerryttää jokainen peliryhmän pelissä pelattu pelikierros. Voitto voi laueta missä tahansa jackpotiin liitetyssä pelissä minkä tahansa pelikierroksen jälkeen. Pelaaja voi voittaa jackpotin millä tahansa panoksella, mutta mitä suuremmalla panoksella pelaaja pelaa, sitä todennäköisemmin hän voittaa jackpotin. Voittosumman suuruus on nähtävissä peli-ikkunassa. 


Marvel Jackpot & Age of the Gods Jackpot

Marvel Jackpot ja Age of the Gods Jackpot on progressiivinen jackpot. Voitto voi laueta missä tahansa jackpotiin liitetyssä pelissä minkä tahansa pelikierroksen jälkeen. Pelaaja voi voittaa jackpotin millä tahansa panoksella, mutta mitä suuremmalla panoksella pelaaja pelaa, sitä todennäköisemmin hän voittaa jackpotin.


Katso myös:

Lisätietoa ja jackpot-pelit
Lue voittajien tarinoita
Automaattipelien pelisanastoa

Suosittelemme seuraavaksi

Suosittelemme seuraavaksi

Näytä kaikki tarinat
Odota hetki