Kokeile aluksi vaikka tätä peliä

Asiakastiedote - joulukuu 2016

Hyvä asiakkaamme

Suomen rahapeliyhtiöt yhdistyvät

Nykyiset rahapeliyhteisöt eli Raha-automaattiyhdistys (RAY), Veikkaus ja Fintoto yhdistyvät 1.1.2017 uudeksi Suomen valtion omistamaksi rahapeliyhtiöksi, Veikkaukseksi. Uuden rahapeliyhtiön omistaa Suomen valtio, ja se saa jatkossa tarjota kaikkia rahapelejä Suomessa.

Yhdistymistä valmistellaan parhaillaan ja sinulle tutut edut ja palvelut jatkuvat nykyiseen tapaan vuoden 2017 alussa. Asiakassuhteesi RAY:ssä siirtyy yhdistymishetkellä automaattisesti uuteen rahapeliyhtiöön eikä tämä edellytä sinulta toimenpiteitä.

Rahapeliyhtiön toimintaa ohjaavat lait ja säädökset. Varmistamme myös, että rahapelaaminen on vastuullista. Valmisteluissa ja tulevassa toiminnassakin noudatamme lakeja, ohjeistuksia ja hyvää tietojenkäsittelytapaa.

Alkuvuonna ei suuria muutoksia

Verkkokaupat ray.fi, veikkaus.fi ja fintoto.fi säilyvät erillisinä alkuvuoden ja tunnuksesi säilyvät ennallaan. Kesään mennessä kaikki pelit voi ostaa yhdestä osoitteesta veikkaus.fi.

Kevään 2017 ajan RAY:n raha-automaateilla pelataan tunnistautuneena RAY Etuasiakkuuteen liitetyllä maksukortilla. Veikkauspelien pelaamiseen ja Veikkauksen kanta-asiakasetuihin käytetään Veikkauskorttia.

Fintoton pelejä pelataan myyntipaikoissa toistaiseksi ilman tunnistautumista.

Myöhemmin keväällä kanta-asiakasohjelmat yhdistetään, ja tästä sekä muista muutoksista kerrotaan lisää alkuvuoden 2017 aikana.

Yhteinen asiakaspalvelu 1.1.2017 alkaen

Vuodenvaihteessa saat kaikkien kolmen yhtiön pelien ja palveluiden neuvontaa yhdestä ja samasta numerosta p. 0200 55000 (pvm/mpm).

Myöhemmin kevään aikana tapahtuu muutoksia, joista kannattaa kuulla ensimmäisten joukossa. Tarkista, että yhteystietosi ovat ajan tasalla kirjautumalla Oma tiliin osoitteessa ray.fi. Jos olet unohtanut verkkopalvelutunnuksesi tai sinulla ei vielä ole niitä, voit kirjautua myös omalla verkkopankkitunnuksellasi.

RAY:n asiakaspalvelu auttaa kaikissa asiakkuuteen ja pelaamiseen liittyvissä asioissa sekä uuteen rahapeliyhtiöön ja asiakastietoihin liittyvissä kysymyksissä vuoden loppuun asti.

Kiitos, että olet ollut asiakkaamme. Toivotamme sinut tervetulleeksi myös uuden Veikkauksen asiakkaaksi!

Mika Kirjavainen
Johtaja, liiketoiminnan kehitys
Raha-automaattiyhdistys

Lue lisää

Odota hetki